Cupping massage kursus til krop og ansigt

Vi arbejder med ansigtets og kroppens bindevæv, hud og muskler. Her introduceres forskellige teknikker og redskaber som effektivt udskiller. Cupping Massage er utroligt afslappende og effektivt mod eks. ophobning af affaldsstoffer efter eks. hård træning, og hjælper dermed med en optimeret restitution. Den bevæger og fjerner blod og stagnationer i vævet, så vores celler igen næres optimalt.

Kurset henvender sig til alle med interesse for at arbejde med cupping

 

 

CUPPING PÅ KROPPEN 

Cupping er en traditionel kinesisk behandling, som stimulerer nervesystemet. Denne stimulering medfører smertelindring, øget blødgennemstrømning og afspænding af musklerne. Cupping er en traditionel kinesisk behandling der kan dateres endnu længere tilbage end akupunkturen. Behandlingen udføres ved, at en kop af glas sættes på huden for at skabe et undertryk, hvilket øger blodcirkulationen, løsner spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer. Cupping er særdeles velegnet til lidelser hvor der er smerter, kredsløbsproblemer, ødemer, hovedpine mm.CUPPING I ANSIGTET

CUPPING I ANSIGTET

Cupping ansigts massage ilter huden og giver masser af næring til den. Huden ser efter sådan en omgang frisk og med tiden også mere spændstig ud. Cupping stimulerer produktionen af kolagen og elastin og smidiggør samtidig huden, så rynkerne bliver mindre synlige.

Virker desuden afstressende og giver fornyet energi.

UDBYTTE

 

Kursus af 1 dags varrighed

Du kan udføre cupping ansigts behandling og lifting teknikker.

 

Kursus af 2 dags varrighed

Du kan udføre cupping ansigts behandling og lifting teknikker.

Du kommer til udfører krops cupping behandling –gammel og moderne teknikker.

 

Du modtager diplom efter endt kursus