EAAeLRJ312RUBAE200ODQXf9yekZBXpZAMyPKMmFHGPU7fiCmc0HwjvrpoIUfblK8CLGF2hbjGnHaSuyXg1Yx2T3W9nWZBHl18Hsm3VcEWUa0EvCtPeZBmsQ1hgz8jQWaFscTRZBCzBx1ZAfgdFWbMZBCyCAC1tZBXQmtuBwELQBDfEnyp26L1fvJzh57t8ezwiIZD

Japansk Lifting - ON-LINE eller fysisk

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL ?

· Du er behandler og ønsker at udvide dine kompetencer.

· Du har en drøm om at arbejde som behandler og ønsker at starte        med at tilbyde dine kunder denne fantastiske behandling, der                arbejder med krop og sind. 

· Du har et ønske om at give en afstressende og velvære skabende behandling til veninder, venner og familie.

 

DU KAN TAGE KUSET ON-LINE ELLER FYSISK

 

 

 

 

 

DET LÆRER DU PÅ KURSET

Du lærer at udføre en fuld Japansk Lifting behandling, som består af følgende:

· Teknikker for afrensning af huden.

· Scrub teknikker

· Stimulering af akupressurpunkter og lymfedrænage.

· Lifting teknikker.

· Japansk lifting teknikker.

· Massage teknikker for opstramning af bindevæv.

· Ansigtsmassage med marmor-kugler.

· Brug af jade rulle.

· Krops ritual. 

· Ansigts ritual.

· Aromaterapi.

 

JAPANSK LIFTING

Japansk Lifting er en ansigtsbehandling ud over det sædvanlige. Dine kunder får her en yderst afstressende behandling for krop og sind. Behandlingen giver også et fantastisk ydre resultat da behandlingen reducerer mimiske linjer og bibringer en smukkere glød og dermed vitalitet til ansigtet.

Behandlingen bygger på forskellige effektive teknikker bl.a. akupressur, ansigtsmassage, lymfedrænage, zoneterapi og bindevæv massage.

Behandlingen er inspireret af Kobido massagen, som er en traditionel japansk behandling fra det 15-århundrede og nu i dag en professionel skønhedsbehandling.

En behandling som der er et voksende behov for, idet vores levevis befordrer, at vi i stigende grad trænger til at forbedre hudens tilstand - ikke mindst i ansigt og på decolte´.

Behandlingen er derudover yderst afslappende for krop og sind.

Behandlingen arbejder med meridianerne i ansigtet og på hals med anvendelse af hurtigt bevægelser og passende tryk med fingrene.

Ultimativ Japansk Lifting er særligt effektiv til at låse op for muskelspændinger og stimuler dine ansigtsnerver. Behandlingen forbedre dermed blodgennemstrømningen.

Målet med kursus er, at lære dig de raffinerende japanske teknikker, der er bevist effektive gennem århundrede.

Japansk Lifting handler ikke kun om ansigtet, men hele kroppen, da akupressur og ansigtszoneterapi har forbindelse med hele dit nervesystem, hormonsystem, kredsløb og dine indre organer.

Ved at arbejde med akupressur punkterne frigives energi og endorfiner, som sætter gang i blodcirkulationen i hele kroppen. Flere forskningsresultater har vist, at massage nedsætter stresshormononerne i kroppen og virker afspændende og smertedæmpende.