Referencer

 

"Jeg har deltaget i Cupping kursus hos Lilian Martinez og det var rigtigt godt. Lilian er dygtig til at vise den praktiske del og det teoretiske materiale er let forståeligt. Man lærer meget nyt på en kort periode og jeg kan varmt anbefale Lilian."

Odense massage

Jane Lilholt

"Jeg har længe ønsket at kunne tilbyde noget særligt og ikke bare en alm. ansigts behandling. Så mødte jeg Lilian og jeg tog face Lifting specialist kursus hos hende det blev en meget spænde og lærerig uge. Jeg skal også sige at alle de kunder som har prøvet mine ansigtsbehandlinger som jeg har læret I denne kursus  har været mere end tilfreds med behandlingen. Jeg kan kun anbefale Lilian og jeg ønskede hun var i kbh fordi hun er også en meget sød person som man hurtig vænner sig til."

Essentialbeauty/ København

Indehaver Jesica fernandez

"Tusinde tak for et fantastisk kursus, jeg er helt blæst bagover hvor godt det var, jeg kan på det kraftigste anbefale at tage instruktør uddannelsen til face yoga hos Lilian, hun er fantastisk formidler og meget inspirerende. Jeg tog det online, hvilket også var en fantastisk løsning og som jeg selv vil gøre brug af i min virksomhed. Mine bedste anbefalinger til dig Lilian. "

Rikke Walthing 

 

"Jeg har taget Face yoga kursus . Lilian er en smuk og humoristisk, meget imødekommende og dygtig, dedikeret lærer. Maximum Nærvær og uddannelse. Jeg kan varmt anbefale Lillian både for hendes faglighed, enorme kompetancer og store hjerte. Vælg Lillian hvis i ønsker at være professionelle instruktører eller blot lære for jeres egen skyld."

Reidun Helene indehaver af Med Hjerte klinik i Vejle

"Jeg har taget Face yoga kursus online.
Jeg synes det var en rigtigt godt kursus. Kan godt lige at det er blandet med teorier og praksis .
Virker godt for hukommelse det der med at til sidst man selv skal afprøve og viser det øvelser og en lille eksamen.
Tak for kursus"

Viktoriia Reva, Pædagog

Så er mit kursus i ansigt yoga afsluttet og jeg må sige, at det var en god beslutning at vælge dette kursus, ikke nok med, at jeg nu er klar til at holde workshops og selv lærer fra mig af de fantastiske øvelser, så er jeg også blevet klogere på hvad Faceyoga er og hvad det kan, udover at give smuk glød.. Er blevet ret inspireret af ansigts zoneterapi også.. Super professionelt kursus og høj kvalitet af både materiale og undervisningen Tak Lilian

Dianna Josefine, Nykøbing Falster

 

Tusinde tak kære Lilian

Jeg er lige blevet færdig med mit faceyoga instruktør kursus hos Lilian. Jeg er meget glad for hendes måde at undervise på og har følt mig i rigtig gode hænder. Hun er utrolig sød og meget dygtig! Jeg føler mig godt klædt på til at komme igang med at videregive min nye viden om faceyoga :)

De bedste hilsner fra Iben Albertsen

Yoga By Iben Albertsen/ Roskilde 

Jeg tog Natural Face Lifting kursus, fysisk :-)

Min erfaring med Lilian Martinez- kurset var meget bedre, end jeg havde forventet. Jeg kan rigtigt godt lide manualen. Kurset øgede også min viden om  professionel æstetik. Kurset er meget professionelt, innovativ og anderledes end det, jeg har prøvet før.

Tak for din viden og den kærlighed du giver igennem det du kan.

Jeg glæder mig rigtig meget til at tilbyde den skønne behandling til mine kunder i min ny klinik.

Olivia Arujo - Kosmetolog og krops terapeut - Broby

Mange tak Lilian, for en fantastiske Japansk lifting kursus. Kurset var rigtig godt og lærerigt. Jeg følte mig meget velkommen og godt tilpas. Jeg fik mange gode faglige redskaber, som jeg kan bruge i mit kommende arbejde. Der var tid og plads til spørgsmål og det var en super god oplevelse.

Louise Lykke Poulsen 

Vejle

 

Jeg har i dag været på kursus i kosmetisk ansigtsakupunktur hos Lilian Martinez. 

Det har været en utroligt spændende dag med grundig introduktion til behandlingen og god mulighed for at øve de forskellige tekniker og få svar på de spørgsmål, der opstår undervejs i træningen. 

Med i kurset var der et startkit med nåle, guasha, finger-roller ring samt en udførlig manual, som vil være en god hjælp, når jeg efterfølgende skal implementere behandlingen i min klinik. 

Lilian er en kompetent underviser med stor viden og erfaring indenfor sit fag - og det er ikke sidste gang, jeg har deltaget på kursus hos Lilian

 

Sanne Causen - Frk. Clausens Briks/ Odense

Guasha kursus:

"Lilian er en fantastisk dygtig, motiverende og inspirerende underviser. Undervisningen er bygget gradvist op, og der øves igennem, så man er klar til at fortsætte hjemme. Kan varmt anbefales".

 

Annette Panvig - DinZoneterapeut / Odense

japansk Lifting Kursus

Jeg er meget begejstret for at have lært japansk lifting af en meget kompetent og professionel underviser. Lilian er god til at forklare og formidle budskabet, så det bliver let at forstå. Hele 3 gange gennemgik vi behandlingen, hvilket gør, at jeg føler mig sikker og tryg ved at udføre behandlingen. Jeg er vild med at lave behandlingen, fordi det er fantastisk at give japansk lifting. Endvidere er kunderne meget begejstret for de resultater, de får af denne vidunderlige ansigtsbehandling.

Kinesiolog RAB Carina Schmidt / Kerteminde

 

  

Tusind tak til Lilian for et rigtig godt kursus. Lilian var så fantastisk at komme til min klinik og vi tog det her i egne lokaler. Vi gennemgik Gua Sha kurset på 3 modeller, hvilket var super godt så man føler sig tryg til at kunne starte behandlingen selv. Du er en virkelig god læremester og ikke mindst menneske, der heller ikke er bleg for at dele ud med gode råd og fif.

Tak for denne gang. Vi ses igen 😉

 

Tina, Beauty & Wellness by T- Odense

Jeg har deltaget i kursus, Japansk Liftning, hos Lilian Martinez og har oplevet en energisk og super dygtigt underviser. 

Hele kurset igennem søger hun for en god og tryg grundstemning, og man lærer jo bedst, når man føler sig tryg. 

Jeg var høj af glæde da jeg cyklede hjem, fra kursus. Jeg følte virkelig, at jeg havde fået noget med hjem, som jeg allerede bruger i min klinik.

Glæder mig allerede til næste kursus :-)

Britta Michaelsen

Klinik for Helhedsterapi

Jeg har taget de fleste kurser som Lilian Martinez tilbyder og jeg kan varmt anbefale alle!! Jeg har lige deltaget i Holistisk Lifting Specialist kursus. Man lærer meget i en god tempo..... kurserne er super dynamiske, materiale og undervisning er vanvittige gode gennemarbejdet....hun er dygtig, motiverende og professionel.....hun har stor erfaring og viden inden for skøndhedsbehandlingerne..........man kan se at hun er Up to date i denne branche!!....... Mange tak Lilian, det har været et super hyggeligt og lærerigt forløb!!

Barbara Barriga - Welleness terapeut -Odense 

 

  

Tak for et fantastisk kursus. Jeg har lært en hel masse. Jeg har taget Holistisk Lifting specialist kursus på 5 dage. Kurset var utrolig godt, meget hyggeligt og mega lærerigt. Det var en perfekt blanding af teori og praksis. Du får en masse nyttige oplysninger, du kan tage med dig. Jeg kan stærkt anbefale dette kursus! Tusind tak for det !

Maymuna Hagi - Henna accessories by Maymuna -Odense