EAAeLRJ312RUBAE200ODQXf9yekZBXpZAMyPKMmFHGPU7fiCmc0HwjvrpoIUfblK8CLGF2hbjGnHaSuyXg1Yx2T3W9nWZBHl18Hsm3VcEWUa0EvCtPeZBmsQ1hgz8jQWaFscTRZBCzBx1ZAfgdFWbMZBCyCAC1tZBXQmtuBwELQBDfEnyp26L1fvJzh57t8ezwiIZD

Referencer

Jeg har netop taget Japansk facelift kursus hos Lilian.
Det var virkelig spændende og jeg fik lært en masse og Lilian er utroligt dygtig til at lære fra sig og meget sød og hjertevarm. Man er ikke i tvivl om, at hun har styr på det og har mange års erfaring på bagen.
Jeg syntes det var rart, at det var et dags kursus, da man får virkelig meget information hele tiden.  Så stor anbefaling for et dags kursus.
Da jeg kom hjem efter en fantastisk givende dag, drømte jeg om massage teknikker hele natten 😂
- Tak Lillian, jeg kommer helt sikkert tilbage, på et af dine andre spændende kurser🙏🏻😍

Mira Pelle/ Pelle’s Holistisk Hudpleje

Ærøskøbing

Fantastisk behandling !!!Jeg har taget Natural Face Lifting kurset fysisk -Det var en rigtig god oplevelse, man lærer mange ting på kort tid. Kurset er meget praktisk, så man er klar til at give behandlingerne i sin virksomhed hurtigt efter forløbet. Jeg havde 2 modeller at øve mig på i løbet af dagen, og der var tid nok til at afklare al tvivl. Jeg har været meget glad for at have taget beslutningen om at tage dette kursus med Lilian, hun er en meget nem person at snakke med og forklarer tingene meget godt. Derudover var  også undervisningsmaterialet meget godt.

Nr 1 klinik - fodpleje og velvære,Middelfart 

👉Jeg har været på  kursus i Aroma  Terapi og  i Japansk lifting hos Lilian Martinez. Begge er fantastiske kurser og Lilian er en super underviser. Lilian er en  brænder for at videregive sin viden, så man går fra kurset klædt på til at kunne gå i gang med med den nye viden. Jeg kan kunne varm anbefale kurset hos Lilian. 🙏❤️ Witchuda Nørgaard

Klinik i Guderup

 

Tak for en skøn kursusdag i går med Gua Sha Lifting

Jeg føler mig beriget af alt, hvad du har at byde på,Lilian Martinez - og dét er meget

Nu glæder jeg mig til at blive dus med behandlingen, så jeg kan byde mine kunder indenfor til ny forkælelse

Klinik Friis Velvære- Odense

Endnu engang tak for en helt vidunderlig kursusdag i Ayurveda beauty og for din måde og være på ❤jeg kunne også godt finde sengen i aftens , men det var en super dag 😁 så glad for at jeg tog det kursus og du lære utrolig godt fra dig 💪👍 Tusind TAK for en kanon dag!!  Ayurveda beauty er en behandling alle virkelig bør prøve 👍

Laila Bayer.Slagelse  

Japansk Lifting online

Fedt fedt fedt!!!

Tusind tak  🤩🙏🏻 Dine noter er taget til efterretning 🙏🏻

Lidt ord fra mig:

Jeg har virkelig været glad for måden kurset foregår på, jeg har kunnet tage det i eget tempo, i en travl hverdag og stille weekend... videoerne er virkelig gode og det er nemt at se øvelserne/bevægelserne.

Jeg har fået mega meget blod på tanden til at lære endnu mere, så Lilian har fået tændt en "ild" i mig til at ville endnu mere indenfor krop, bevægelse, velvære og selvforkælelse 😊🙏🏻

Med venlig hilsen Christina Grann Gunni

RØNNEDE

 

Kursus i Kollagen tråd behandling 

Jej har taget kursus i Kollagen tråde.

Kursus var meget spændende, lækre og mega gode produkter med vigtigt aktiver ingredienser . Behandling er efektiv, manual og undervisning var meget professional.Lilian er meget dygtig, rigtig god formidler. Mine kunder er rigtig glad for behandling fordi den er efektiv men også dejlig .

jeg kan varmt anbefale dette kursus. 

 Sussane klinik  - Vordingborg

 

"Jeg har længe ønsket at kunne tilbyde noget særligt og ikke bare en alm. ansigts behandling. Så mødte jeg Lilian og jeg tog face Lifting specialist kursus hos hende det blev en meget spænde og lærerig uge. Jeg skal også sige at alle mine kunder som har prøvet mine ansigtsbehandlinger, som jeg har lært på denne kursus, har været mere end tilfreds med behandlingen. Jeg kan kun anbefale Lilian og jeg ønskede hun var i kbh fordi hun er også en meget sød person som man hurtig vænner sig til."

Essentialbeauty klinik , København

"Tusinde tak for et fantastisk kursus, jeg er helt blæst bagover hvor godt det var, jeg kan på det kraftigste anbefale at tage instruktør uddannelsen til face yoga hos Lilian, hun er fantastisk formidler og meget inspirerende. Jeg tog det online, hvilket også var en fantastisk løsning og som jeg selv vil gøre brug af i min virksomhed. Mine bedste anbefalinger til dig Lilian. "

klinik Rødovre krop og sind 

Rødovre

 

Tusinde tak kære Lilian

Jeg er lige blevet færdig med mit faceyoga instruktør kursus hos Lilian. Jeg er meget glad for hendes måde at undervise på og har følt mig i rigtig gode hænder. Hun er utrolig sød og meget dygtig! Jeg føler mig godt klædt på til at komme igang med at videregive min nye viden om faceyoga :)

De bedste hilsner fra Iben Albertsen

Yoga By Iben Albertsen/ Roskilde 

Jeg tog Natural Face Lifting kursus, fysisk :-)

Min erfaring med Lilian Martinez- kurset var meget bedre, end jeg havde forventet. Jeg kan rigtigt godt lide manualen. Kurset øgede også min viden om  professionel æstetik. Kurset er meget professionelt, innovativ og anderledes end det, jeg har prøvet før.

Tak for din viden og den kærlighed du giver igennem det du kan.

Jeg glæder mig rigtig meget til at tilbyde den skønne behandling til mine kunder i min ny klinik.

Olivia Arujo - Kosmetolog og krops terapeut - Broby

Mange tak Lilian, for en fantastiske Japansk lifting kursus. Kurset var rigtig godt og lærerigt. Jeg følte mig meget velkommen og godt tilpas. Jeg fik mange gode faglige redskaber, som jeg kan bruge i mit kommende arbejde. Der var tid og plads til spørgsmål og det var en super god oplevelse.

Louise Lykke Poulsen 

Vejle

 

Jeg har i dag været på kursus i kosmetisk ansigtsakupunktur hos Lilian Martinez.

Det har været en utroligt spændende dag med grundig introduktion til behandlingen og god mulighed for at øve de forskellige teknikerog og fået svar på de spørgsmål, der opstår undervejs i træningen. 

Med i kurset var der et startkit med nåle, guasha, finger-roller ring samt en udførlig manual, som vil være en god hjælp, når jeg efterfølgende skal implementere behandlingen i min klinik. 

Lilian er en kompetent underviser med stor viden og erfaring indenfor sit fag - og det er ikke sidste gang, jeg har deltaget på kursus hos Lilian

Sanne Causen - Frk. Clausens Briks/ Odense

Guasha kursus:

"Lilian er en fantastisk dygtig, motiverende og inspirerende underviser. Undervisningen er bygget gradvist op, og der øves igennem, så man er klar til at fortsætte hjemme. Kan varmt anbefales".

 

Annette Panvig - DinZoneterapeut / Odense

japansk Lifting Kursus

Jeg er meget begejstret for at have lært japansk lifting af en meget kompetent og professionel underviser. Lilian er god til at forklare og formidle budskabet, så det bliver let at forstå. Hele 3 gange gennemgik vi behandlingen, hvilket gør, at jeg føler mig sikker og tryg ved at udføre behandlingen. Jeg er vild med at lave behandlingen, fordi det er fantastisk at give japansk lifting. Endvidere er kunderne meget begejstret for de resultater, de får af denne vidunderlige ansigtsbehandling.

Kinesiolog RAB Carina Schmidt / Kerteminde

 

 

Tusind tak til Lilian for et rigtig godt kursus. Lilian var så fantastisk at komme til min klinik og vi tog det her i egne lokaler. Vi gennemgik Gua Sha kurset på 3 modeller, hvilket var super godt så man føler sig tryg til at kunne starte behandlingen selv. Du er en virkelig god læremester og ikke mindst menneske, der heller ikke er bleg for at dele ud med gode råd og fif.

Tak for denne gang. Vi ses igen 😉

Tina, Beauty & Wellness by T- Odense

Jeg har deltaget i kursus, Japansk Liftning, hos Lilian Martinez og har oplevet en energisk og super dygtigt underviser. 

Hele kurset igennem søger hun for en god og tryg grundstemning, og man lærer jo bedst, når man føler sig tryg. 

Jeg var høj af glæde da jeg cyklede hjem, fra kursus. Jeg følte virkelig, at jeg havde fået noget med hjem, som jeg allerede bruger i min klinik.

Glæder mig allerede til næste kursus :-)

Britta Michaelsen

Klinik for Helhedsterapi-Odense

Jeg har taget de fleste kurser som Lilian Martinez tilbyder og jeg kan varmt anbefale alle!! Jeg har lige deltaget i Holistisk Lifting Specialist kursus. Man lærer meget i en god tempo..... kurserne er super dynamiske, materiale og undervisning er vanvittige gode gennemarbejdet....hun er dygtig, motiverende og professionel.....hun har stor erfaring og viden inden for skøndhedsbehandlingerne..........man kan se at hun er Up to date i denne branche!!....... Mange tak Lilian, det har været et super hyggeligt og lærerigt forløb!!

Barbara Barriga - Welleness terapeut -Odense 

 

Tak for et fantastisk kursus. Jeg har lært en hel masse. Jeg har taget Holistisk Lifting specialist kursus på 5 dage. Kurset var utrolig godt, meget hyggeligt og mega lærerigt. Det var en perfekt blanding af teori og praksis. Du får en masse nyttige oplysninger, du kan tage med dig. Jeg kan stærkt anbefale dette kursus! Tusind tak for det !

Maymuna Hagi - Henna accessories by Maymuna -Odense

Jeg har igen været på kursus hos Lilian, denne gang på kosmetisk akupunktur kursus. Jeg har igen valgt at tage det hos Lilian, da hun er en super god lærer og forklarer en det så man forstår det. Her får man lov at lave det på flere personer så man er helt klar når man går derfor, til selv at kunne lave det på egen klinik. Hun er også mega sød til at komme med gode tips, plus man kan spørge hende om alt og hun hjælper gerne en. Tak for endnu et super godt kursus hos dig, vi ses igen 😊Tina, Beauty & Wellness by T- Odense

Japansk Lifting kursus hos Lilian  har været så inspirende!

Mange gode vinkler: Kundepleje, teknikker og råd om materiale valg ved behandling osv.

Fantastisk dag med hygge, fedt med modeller, manual og materiale.

Gode fysisk rammer 

Grethe Smedegaard- Happy Life Style klinik -Odense 

 

Fantastisk japansk Lifting kursus med en fantastisk underviser der er engageret og yderst hjælpsom i tekniker, så man føler sig klædt på til at gå ud i verden og tilbyde de nye behandlinger.

Super fedt at der var 3 modeller til hver, at øve sig på, og super godt at det er små hold så alle får max ud af dagen .

Anja Holmgaard- Odense

Jeg har taget on-line Guasha kursus og det har været så dejligt at lære teknikken i min egen tempo, desuden er der nem adgang til kursus.

Jeg føler mig klar nu!! :-) Til at tilbyde behandligen til mine kunder.

Laura Stoutrup- Kosmetolog og behandler- Odense

Japansk Lifting Kursus

Kursus var meget intensivt  og lærerigt. God energi!! 

Fedt med de personer der kom og lægde krop og sjæl til.

Lilian udviser med stort angegement og har 112 % kunden i centrum med stor respekt for magfoldigheden og det personlig space. 

Gitte Gundersen-Odense

 

Jeg har taget Japansk Lifting Kursus hos Lilian og det har været en utrolig lærerig dag og helt fantastisk at det var 3 modeller booket som jeg kunne øve mig på, og som kom med feedback til mine behandlinger. En yderst brugbar dag og Lilian er god til at lære fra sig. Glæder mig til næste kursus!

Rikke Lerche- Fedtfrysning klinik- Fredericia 

-Jeg har taget Japansk Lifting kursus fysissk.

-Meget fin og meget lærerig dag

-Jeg har fået en manual, som jeg kan følge derhjemme

-Meget effektiv og produktiv dag, hvor der kom tre modeller, der skulle have behandling, hvilket jeg lærte meget af.

Mathilde Bolund

Mathilde Kropsterapi, Odense 

Det har været et meget lærigt kursus med Guasha ansigts Behandling ved Lilian- meget intens og med 3 klienter til at lære hele behandling på. Jeg glæder mig at arbejde med de nye teknikker. Lilian er virkelig sød og god til at lære fra sig, kan varmt anbefale hende :-)

Tina Stuckert 

Zona-terapi, Odense 

 

Kosmetisk Ansigts Akupunktur Kursus

Tak for et super skønt og lærerigt kursus

Klinik Din krop i Harmoni- 

Helsingøre

Aroma Terapi kursus

Kære Lillian 

Tusind tak for et par skønne dage sammen med dig. Jeg er meget glad for jeg valgte dig som underviser og valgte: Aroma terapi kursus hos dig. 

Jeg synes dagen gik rigtigt hurtig og det var netop, fordi undervisningen var meget interessant og spændende, med en god blanding af info og praktik. Jeg har lært vild mange ting. Tusind tak for godt kursus

Alina Seslere, Horsens 

jeg har taget japansk Lifting kursus fysisk.

Et lærerigt kursus ved en kyndig læremester. Lilian arbejder yderst professionel og dygtig til at lære både teori som teknikker fra sig. 

Jeg føler mig godt rustet til at arbejde videre med behandlingen i min klinik og kan til hver en tid anbefale Lilian.

Anette/ klinik i Vejle

 

Aroma massage og chakra healing kursus har været meget spændende, både teori og praktik.Jeg har været meget glad for det.

Lilian er meget dygtig og rigtig god til at forklare omkring teori og praktik. 

Jeg glæder mig allerede til det næste kursus jeg skal på. 

Mange tak for en super god dag og kursus.

Witchuda nørgaard

Søndarborg

 

Kosmetisk ansigts akupunktur kursus

Kære Lilian 

1000 tak for et meget spændende kursus. Det var så godt og spændende kursus.

Lilian er bare mege god til at inspirere og give ud af sin store viden. Man kan tydelig mærke Lilians entusiasme til faget. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve kræfter med det. 

Jeg håber en dag jeg bliver lige så god som dig.

Kærlig hilsen 

Charlotte Stick, Middelfart

Intrabuccal Face Lifting  

Jeg har efter kurset øvet mig på mine kunder og de elsker Intrabuccal face lifting. Behandlingen er en yderst luksuriøs behandling. Jeg elsker at kursus var meget praktisk og at der var forskeligt modeller vi kunne øver os på. Du forklare tingene rigtig godt, ok kurset meget spændendende i hele taget.

 

Tusind tak for din tid og energi, jeg kommer helt sikker igen og tager et par kursus ekstra hos dig. Love it

 Alina 

Horsens 

 

Jeg har taget Guasha ansigts lifting kursus

Så tilfreds!

Overgå alle mine forventninger. Jeg har fået så meget erfaring, mega behaligt selskab og samtidigt profecionelt, skønne naturlige produkt pakke, jeg også selv skal købe i til mig selv.

Vil klartt komme igen hos søde Lilian til andre kurser!

Emma Olesen, Holbæk

Jeg kan give min største anbefaling til Lilians Kosmetisk ansigt akupunktur kursus.

Kursus er utrolig lærigt både teoretisk og praktisk. Lilian er rigtig god til at lære fra sig og får en til at føler sig tryg igennem hele forløbet. 

De bedste hilsner.

klinik Indre Velvære 

Otterup

Jeg har gennemført Natural Face Lifting uddannelsen. Jeg har oplevet en dedikeret underviser, med god energi og stort engagement, og smil på læben. En faglig dygtig underviser der deler ud af sine guldkorn med fokus på at kunden har en skøn oplevelse hele vejen igennem. Jeg er nu klar til at forkæle mine kunder med denne skønne luksus anti~age behandling. Mine varmeste anbefaling til at deltage på kurser hos Lilian Martinez det gør jeg selv gerne igen.

Kh Carina Majland ALT Klinikken Odense

 

Jeg har taget Kosmetisk ansigts akupunktur hos Lilian Martinez. En skøn dag på kursus i ansigt akupunktur.Gode snakke og øve på klienter, en pragtfuld dag!!!

Gite Andersen

Akupunktur klinik i Fredericia

Jeg har taget Japansk Lifting On-Line

Jeg synes materiel for on line kursus har været super fint. Da jeg følte mig klar , tog jeg til Odense til supervicion. 

Og jeg vil gerne sige : Tusind tak for i lørdags. Lilian var fantastisk lige fra startten, hun fik migt il at føler en ro. Jeg sætter virkelig stor pris på hun satte sig ned med mig til at starte med og forklarede hvordan det hele ville foregå og hvordan hun ville være min guide hen af vejen. Hun var god til at forklare og vise mig igennem det hele. Tusind tak .

Caroline Rasmussen-Nielsen

Klinik i Holbæk

Jeg har været i Japansk Lifting hos Lilian Martinez og det får mine varmeste anbefalinger. Lilian er god til at forklare de forskellige trin i behandlingen og man bliver godt hjulpet hele vejen. Det er ikke sidste gang jeg tager et kursus hos Lilian.

Ditte  Jørgensen 

Klinik i Bogense

 

Jeg har taget Kosmetisk ansigts akupunktur kursus hos Lilian.

Tusind tak for et skønt lærings fyldt kursus. 

Lilian er meget detalje orienteret og det er tydligt at mærke hun er god til at lære fra sig. 

Klinik MissDiva E 

Christiansfeld

 

Jeg deltog i et super spændende og inspirerende kursus i japansk lifting  hos Lilian Martinez søndag d. 5. marts 2023. Det var intensivt og en rigtig god blanding af teori, baggrund og ikke mindst, praktisk guidning og læring.
Tak for din positive tilgang til kundepleje, jeg føler, jeg har lært rigtig meget på kurset og glæder mig til at komme i gang med at bruge al min nye viden.

Jeg vil meget gerne deltage på et, faktisk flere af dine kurser fremadrettet.

Kira Borges, behandler 

Haderslev

Japansk lifting kursus. Fantastisk kursus og kursus leder, der er god lærings forhold og der er god tid at spørgsmål og alt forklaret ordentligt Kan kun varmt anbefale at tage kursus der.

Sofie Hubner, suso assisten og  behandle

Nordborg

Japansk Lifting Kursus 

Tak for en super inspirerende og intens kursusdag i går. Jeg føler, jeg fik så meget med hjem og det er bare om at komme i gang med at bruge al den nye viden. 

Vanesa Larsen, kosmetolog 

Søndagborg 

Japansk Lifting on-Line

Forløbet var fantastisk! Information var grundig og det var nemt at lære massagen med video format, som jeg kan følge med.  Hvis jeg skal vælge japansk lifting kursus igen, så 100% vælge dig ! 

Med venlig hilsen

Aiste / Esbjerg

"Jeg har deltaget i Cupping kursus hos Lilian Martinez og det var rigtigt godt. Lilian er dygtig til at vise den praktiske del, men også det teoretiske materiale er let forståeligt. Man lærer meget nyt på en kort periode og jeg kan meget varmt anbefale Lilian."

Odense massage klinik

 

Tusind tak for en dejlig dag på kursus i ayurveda beauty ansigtsbehandling. En god og meget lærerig dag med en god og kompentent underviser. Lilian er en nærværende og omhyggelig underviser og jeg gik fra kurset med en stor lyst til selv at komme til at tilbyde mine klienter denne fantastiske behandling. Så tusind tak Lilian. Bestemt ikke sidste gang jeg tager turen til Odense ❤️

Krop i balance klinik , Ålborg

Kære Lilian tak for en super god og detaljeret planlagt kursusdag i Kosmetisk Akupunktur, din glæde og entusiasme i din gennemførelse af dine behandlinger er inspirerende. Jeg er utrolig glad for at jeg tog kurset hos dig du er utrolig sød og behagelig at være sammen med og du formåede at formidle al teorien på en letforståelig måde.  Du har min varmeste anbefaling.

Klinik i  Kbh

Japansk Lifting online kursus

Jeg synes at det er et perfekt kursus, hvor man kan læse om alt, lærer omkring videoer og altid få hurtig feedback hos dig 

Pernille / Billund 

 

"Jeg har taget Face yoga kursus online.
Jeg synes det var en rigtigt godt kursus. Kan godt lige at det er blandet med teorier og praksis .
Virker godt for hukommelse det der med at til sidst man selv skal afprøve og viser det øvelser og en lille eksamen.
Tak for kursus"

Viktoriia Reva, Pædagog

Skøn dejlig dag på kursus i Ayurvedisk ansigtslifting.

Dejlig lære, som var god til, at lære fra sig.

En hyggelig atsmosfære. Glæder mig til at skal give behandlimgen selv. 5 sterner til Lilian :-)

 

Klinik Beauty Harmonie, Ålborg 

"Jeg har taget Face yoga kursus . Lilian er en smuk og humoristisk, meget imødekommende og dygtig, dedikeret lærer. Maximum Nærvær og uddannelse. Jeg kan varmt anbefale Lillian både for hendes faglighed, enorme kompetancer og store hjerte. Vælg Lillian hvis i ønsker at være professionelle instruktører eller blot lære for jeres egen skyld."

 Med Hjerte klinik i Vejle

 

 

Mange tak for en meget spændende og lærerig dag  Intrabuccal Face Lifting kursus

Glæder mig til at dygtiggøre mig i behandlingerne 🙏🏻💫❤️ 

Kh og tak igen. 

Emotional Landscapes - Ishøj  

 

Så er mit kursus i ansigt yoga afsluttet og jeg må sige, at det var en god beslutning at vælge dette kursus, ikke nok med, at jeg nu er klar til at holde workshops og selv lærer fra mig af de fantastiske øvelser, så er jeg også blevet klogere på hvad Faceyoga er og hvad det kan, udover at give smuk glød.. Er blevet ret inspireret af ansigts zoneterapi også.. Super professionelt kursus og høj kvalitet af både materiale og undervisningen Tak Lilian

Dianna Josefine, Nykøbing Falster

Jeg var på kursus hos Lillian d.7/1 2024 i japansk liftning.

Efter jeg selv , har modtaget behandlinger i japansk liftning   , og mærkede hvor dejlig effekt det har på krop og sind, er jeg blevet indspireret til selv at lære proceduren , så det vil være muligt for mig  , at give andre den oplevelse.

Jeg blev modtaget, af Lillian som straks fik mig føle mig hjemme. 

Lillian brænder for sit fag, og for at lære fra sig. Jeg fik utroligt meget  information  og teori,  koblet sammen med

praksis delen , hvor jeg havde to  meget erfarede modeller , der gav god feedback. 

Jeg kan kun give Lillian mine bedste anbefalinger, hun er kompetent , dygtig, professionel og så er hun utrolig behageligt selskab🤩

Jeg er blevet meget motiveret til at forfølge en gammel drøm , som nu virker inden for rækkevidde.

De bedste hilsner 

Heidi Daugaard - Odder .

 

 

Jeg har været på kursus ved Lilian Martinez, 

Kosmetisk ansigts akupunktur

jeg siger bare WOW, for et fantastisk kursus!

Du lærer en hel behandling med bestemte punkter, metoder til denne behandling og tips angående det hele. Det var meget godt at have levende model til af øve sig på. Lilian er god til at lære fra sig på en let forståelig måde, så er hun også imødekommende og sød. 

Ingunn Raarup - Petursdottir/  / Kløver - Massage

Haarby

 

Natural Face Lifting kursus  ON-LINE

Online kursus var fantastisk jeg gennemgik kursus i mit eget tempo, Da jeg sluttetde kursus jeg tog til Lilian til en supervition time  og jeg fik min diplom bagefter 

Natural Face Lifting kurset var meget nemt at lære for mig, da videoer og manualen er meget godt strukturerede og forklaret, og de supplerer hinanden.

Tak For det og jeg glæder mig til at kommer i gang med egen kunder 

Maria Fernanda /Spa receptionist og behandler- Odense