EAAeLRJ312RUBAE200ODQXf9yekZBXpZAMyPKMmFHGPU7fiCmc0HwjvrpoIUfblK8CLGF2hbjGnHaSuyXg1Yx2T3W9nWZBHl18Hsm3VcEWUa0EvCtPeZBmsQ1hgz8jQWaFscTRZBCzBx1ZAfgdFWbMZBCyCAC1tZBXQmtuBwELQBDfEnyp26L1fvJzh57t8ezwiIZD

Lilian Martinez

LILIAN MARTINEZ

Jeg kommer fra det højtliggende Puebla i Mexico, men for godt 22 år siden førte kærligheden mig til dejlige Danmark - og i dag bor jeg derfor her i det centralle Odense.

Min passion er, at have det godt og det at forstå helheden i det at være et helt menneske.

Mit virke her i Danmark som: Behandler, klinikejer og koncept udvikler har givet mig de rette værktøjer til at stå fast om netop dette helhedssyn.

Jeg har altid været passioneret, modig og nysgerrige omkring alt som bevæger sig omkring wellness branchen og hjulpet mange til at få balancen tilbage i hverdagen.

Jeg elsker generelt at arbejde med mennesker og hele tiden arbejde på og finde ny viden.

 

MINE ERFARINGER

Jeg er idag indehaver af LilianMartinez.dk 

Jeg har tidlige været med til at udvikle koncept, produkter og signaturbehandlinger, for Great Northern SPA i Kerteminde. Behandlinger med et enestående særpræg, som lever op til deres execptionelle høje krav om kvalitet og velvære.

Derudover har jeg trænet personalet i de udviklede behandlinger.

Tidligere ejede jeg egen skønheds skønhedsklinik: Casa Natural, gennem mere ende 5 år og udviklede der mine egne unikke behandlinger, herunder: Natural Face Lifting ®

Kosmetolog, behandler og hudterapeut hos vejle Fjord Spa i en periode på godt 6 år, hvor jeg har udført mere en 10.000 behandlinger – alle i absolut særklasse.

MIN PASSION

Min passion har resulteret i udviklingen af min kendte behandling: Natural Face Lifting ®

Jeg har derudover udviklet en lang række signaturbehandlinger til de absolut førende aktører i wellness branchen.

Yoga er en supplerende del af min passion. Her finder jeg ro og styrke til hverdagen. Jeg elsker at rejse og får her altid inspiration til at skabe noget nyt og innovativ.

Min verden er derfor: Wellness på alle måder - med et brændende ønske om at være kreativ og give dig noget helt unikt til, som skaber en positiv ændring af din forretning og dig som menneske. - Det er mit største ønske!

 

KONTAKT MIG HER

 

MIT CV

Kosmetolog

Ayurvedisk behandlinger

Wellness terapeut 

Fysiurgisk massør 

Teacher og coach i Positive psykologi fra Louise Hay filosofi

Midfuldness instruktør

Yoga terapi instruktør I Indien

kontor yoga instruktør

Nia instruktør

Yin yoga instruktør

Ansigts yoga instruktør i London 

Ansigts lifting behandling i USA  og Japan 

Ansigts zonaterapi

Reiki mester udd.

Acupresura behandling 

Ansigts akupuntura 

Stress coach

Life Coach