EAAeLRJ312RUBAE200ODQXf9yekZBXpZAMyPKMmFHGPU7fiCmc0HwjvrpoIUfblK8CLGF2hbjGnHaSuyXg1Yx2T3W9nWZBHl18Hsm3VcEWUa0EvCtPeZBmsQ1hgz8jQWaFscTRZBCzBx1ZAfgdFWbMZBCyCAC1tZBXQmtuBwELQBDfEnyp26L1fvJzh57t8ezwiIZD

Bio Collagen

DANISMED® BIO COLLAGEN TRÅD KURSUS

NY TREND: Behandling med Danismed® Bio Collagen tråde er en holistisk behandling, som  stimulerer kollagenfibrene i dermis og aktiverer cellerne.

 Kontakt mig venligts for mere info og tilmelding: lilian@lilianmartinez.dk- tlf. 20973274

 

 

 

 

DET LÆRER DU PÅ KURSET

· At give en fuld Danismed® Bio Collagen tråd behandling til dine           kunder.

· Arbejde med kollagen tråd teknikker.

· Arbejde holistisk med teknologi.

· Viden om produkter som anvendes til behandlingen.

· Og meget meget mere.

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL?

Kurset henvender sig til fagfolk inden for æstetik, skønhed, holistisk behandler, generelt til behandlere som kan lide at arbejde naturligt og holistisk.

PRODUKT KIT INKL.

Kurset inkluderer start kit

DIPLOM

Ved endt kursus tildeles kursus bevis.

 

 

DANISMED® BIO COLLAGEN TRÅD KURSUS

NY TREND: Behandling med Danismed® Bio Collagen tråde er en holistisk behandling, som  stimulerer kollagenfibrene i dermis og aktiverer cellerne.

Danismed® Bio Collagen tråde er det nyeste inden for ansigtsforyngelse.

Det er en innovativ, ikke invasiv, smertefri behandling af resorberbare æstetiske tråde med en øjeblikkelig opstrammede effekt.

Danismed® Bio Collagen tråd behandling bruges til at opstramme huden.

Det er en ideel behandling til at reducere rynker, styrke og afbalancere hudens barriere og de åbne fine linjer. Danismed® Bio Collagen tråd produkter og behandlingen er vejen til hudgendannelse, elasticitet, revitalisere og regenerering.
Danismed® Bio Collagen behandling øger kollagen niveauet og sikrer, at det nødvendige kollagen forbliver på samme niveau. Efter den første behandling sikrer det reduktion af rynker og deres fulde åbning i programmerede applikationer, hvilket sikrer, at huden genvinder vitalitet, glød og elasticitet.

En løftende effekt opnås og en glattere, mere elastisk og vital hud.

Kollagen produktion stimuleres, så resultaterne forbedres over tid.

Den nasolabiale fold, små rynker og slap hud reduceres.

Behandlingens resultater kan dine kunder kun elske, fordi behandlingen foryngrer, strammer op, regenerer, øger elasticiteten, revitalisere og booster  egen kollagen produktion. Behandlingen giver samtidigt huden en fantastisk glød, mere fast og et "sundt udsende"

Danismed er en europæisk producent, der kun producerer veganske kosmetik produkter.

Alle produkter indeholder ingredienser med ikke animalsk oprindelse og produkter er testet helt uden anvendelse af dyreforsøg. Produkterne er fremstillet i laboratorie i Spanien og opfylder alle EU`s krav og lovgivning på området, produkt sikkerhed, sundhed og miljøstandarder er i top.

Danismed® Bio Collagen

Bio collagen tråd med "filler effekt" som anvender nano-teknologi sammensat af kollagen, det vigtigste protein for vores hud, samt "Gotu Kola": En "stjerne ingrediens" med rigtig mange fordele for det dermale væv. Det er en revolutionerende ny ansigtsteknik, som stimulere foryngelses processen og stimulere det indre væv og opstrammer huden

Kollagen tråden er biologisk nedbrydelig og idet tråden påføres huden absorberes kollagenet direkte ind i huden

Danismed® Sérum Derma Peptide Ultra ®

Skønhedsområdet er konstant i fornyelse med nye innovative teknikker, hvis mål er at minimerer problemerne med hudens aldring, et innovativt serum, som giver fantastiske resultater og som giver huden en øjeblikkelig løftende effekt. Dette serum i kombination med Danismed® Bio Collagen medvirker til at opnå en ansigts foryngelse, ved kun få behandlinger.

Behandlingen er holistisk og under hele behandlingen vil dine kunder oplever en dejlig følelse af velvære. Behandlingen opstrammer og hjælper med at minimerer rynker samt glatter udtryks-linjer.