Skip to the content

"Jeg har deltaget i Cupping kursus hos Lilian Martinez og det var rigtigt godt. Lilian er dygtig til at vise den praktiske del og det teoretiske materiale er let forståeligt. Man lærer meget nyt på en kort periode og jeg kan varmt anbefale Lilian."

Odense massage

Jane Lilholt

"Jeg har længe ønsket at kunne tilbyde noget særligt og ikke bare en alm. ansigts behandling. Så mødte jeg Lilian og jeg tog face Lifting specialist kursus hos hende det blev en meget spænde og lærerig uge. Jeg skal også sige at alle de kunder som har prøvet mine ansigtsbehandlinger som jeg har læret I denne kursus  har været mere end tilfreds med behandlingen. Jeg kan kun anbefale Lilian og jeg ønskede hun var i kbh fordi hun er også en meget sød person som man hurtig vænner sig til."

Dinnevipper Klinik

Indehaver Jesica fernandez

 

 

"Tusinde tak for et fantastisk kursus, jeg er helt blæst bagover hvor godt det var, jeg kan på det kraftigste anbefale at tage instruktør uddannelsen til face yoga hos Lilian, hun er fantastisk formidler og meget inspirerende. Jeg tog det online, hvilket også var en fantastisk løsning og som jeg selv vil gøre brug af i min virksomhed. Mine bedste anbefalinger til dig Lilian. "

Rikke Walthing 

 

 

"Jeg har taget Face yoga kursus . Lilian er en smuk og humoristisk, meget imødekommende og dygtig, dedikeret lærer. Maximum Nærvær og uddannelse. Jeg kan varmt anbefale Lillian både for hendes faglighed, enorme kompetancer og store hjerte. Vælg Lillian hvis i ønsker at være professionelle instruktører eller blot lære for jeres egen skyld."

Reidun Helene indehaver af Med Hjerte klinik i Vejle

 

 

"Jeg har taget Face yoga kursus online.

Jeg synes det var en rigtigt godt kursus. Kan godt lige at det er blandet med teorier og praksis .
Virker godt for hukommelse det der med at til sidst man selv skal afprøve og viser det øvelser og en lille eksamen.

Tak for kursus"

Viktoriia Reva, Pædagog

Så er mit kursus i ansigt yoga afsluttet og jeg må sige, at det var en god beslutning at vælge dette kursus, ikke nok med, at jeg nu er klar til at holde workshops og selv lærer fra mig af de fantastiske øvelser, så er jeg også blevet klogere på hvad Faceyoga er og hvad det kan, udover at give smuk glød.. Er blevet ret inspireret af ansigts zoneterapi også.. Super professionelt kursus og høj kvalitet af både materiale og undervisningen Tak Lilian

Dianna Josefine, Nykøbing Falster

Tusinde tak kære Lilian

Jeg er lige blevet færdig med mit faceyoga instruktør kursus hos Lilian. Jeg er meget glad for hendes måde at undervise på og har følt mig i rigtig gode hænder. Hun er utrolig sød og meget dygtig! Jeg føler mig godt klædt på til at komme igang med at videregive min nye viden om faceyoga :)

De bedste hilsner fra Iben Albertsen

Yoga By Iben Albertsen