EAAeLRJ312RUBAE200ODQXf9yekZBXpZAMyPKMmFHGPU7fiCmc0HwjvrpoIUfblK8CLGF2hbjGnHaSuyXg1Yx2T3W9nWZBHl18Hsm3VcEWUa0EvCtPeZBmsQ1hgz8jQWaFscTRZBCzBx1ZAfgdFWbMZBCyCAC1tZBXQmtuBwELQBDfEnyp26L1fvJzh57t8ezwiIZD

BLOG

Japanske hudpleje-hemmeligheder

Foto de Beth Macdonald en Unsplash

 

Jeg har været i Japan for at lære om japansk skønhed for kvinder

Japan har en rig historie om ældgamle skønheds ritualer, der har dokumenteret sine resultater, hvor udgangspunktet er at velplejet hud er grundlaget for skønhed.

I Japan er smuk hud vigtigt og Japanske kvinder forstår, at det er vigtigt at have en konsekvent hudplejekur for at opnå en smuk hud. En kur som er en smuk og luksuriøs del af hverdagen. Der handler om at forkæle sig selv.

Udfører sin hudplejerutine som en selvplejeøvelse frem for som en kedelig rutine - gøre det til en daglig Welles rutine

 

1) Helt naturlig hudpleje

For japanske kvinder har enkelhed af ingredienser er altid været et kerneprincip. Japanske kvinder sætter pris på dokumentererede resultater af en simpel behandling med naturlige ingredienser. Japanske produkter er generelt venlige for huden. De indeholder ofte få kemikalier og har en lav koncentration af ingredienser. Dette er godt for huden, da den lave koncentration betyder at de fjerner mindre af de naturlige olier. og dermed sikre at huden er så befugtet som muligt.

2) Skønhed kommer indefra

Din kost spiller også en vigtigt rolle. Hvis du tager til Japan, vil du se, at  japanske kvinder spiser meget lidt kød og mælke produkter sammenlignet med den mængde vi spiser her i Danmark. De drikker også meget grøn-te, som indeholder mange antioxidanter og "skubber" giftstoffer ud af din krop. Fødevare som: Fermenterede bønner, tofu, tang og søde kartofler er også "power-fødevarer", der regelmæssigt indtages i den japanske dagligdag - alle fødevarer, som er gode for vores kollagen produktion og er med til at bekæmpe rynker. Japanere drikker ofte en kop matcha eller to hverdag.

3) Rens to gang og klap på  huden når de smør deres fugtighedscreme 

Vil du have din hud til at se ekstra flot ud? rens to gange, det er traditionel japansk ritual. Det kræver en olie basereret rens for at nedbryde og fjerne make-up og urenheder. Rens efterfølges af en skumrens for at fjerner snavs  og efterleder huden frisk. Lav hurtige bevægelse under din ansigts massage.

Gi klap på huden mens du smører dig med din serum og fugtigheds creme . Dette gør at produkterne trænger hurtigere ind i huden og det stimulere blodgennemstrømning og giver dig en naturlig glød

4) Prøv ansigts ruller eller Guasha

Der er en god grund til at jade ruller og guasha har overtaget din Facebook og Instagram . Ansigts ruller og Guasha er populære i Japan og Korea. Brug af rullerne stimulerer blodgennemstrømning, strammer huden og minimer rynker. Brug evt. rullerne når du ligger i sengen eller når du laver din daglige ansigts ritual.

Naturlige olier, jade ruller og guashas findes i web-shoppen her på siden

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Naturlig Skønhed i Cambodja: Hemmeligheder fra Lokale Ingredienser og Tips"**

 

 

https://pixabay.com/da/users/sasint-3639875/

 

Hej, jeg håber, at du har det godt 😊 Jeg har været i Cambodja sammen med min datter i januar måned. Som I ved, er jeg altid interesseret i at lære nye ting om verden, såsom skønhedstips og nye massageteknikker, som jeg kan integrere og forbedre behandlingerne i min klinik eller skabe nye kurser. Denne gang har jeg noget skønheds tips med  naturlige ingredienser til vores skønhedsrutiner, som bidrager til vores naturlige skønhed.


I det smukke Cambodja omfavner kvinder naturlig skønhed med hjælp fra lokale ingredienser og tidløse skønhedstips. Lad os dykke ned i nogle af de magiske elementer og skønhedsritualer, der har beriget kvinders udseende gennem generationer. **Lotusblomsten: Symbol på Skønhed og Renhed** For cambodjanerne er lotusblomsten mere end blot en blomst; den er et symbol på skønhed og renhed. Kvinder bruger lotusblomster til at lave ansigtsmasker, der nærer huden og efterlader den strålende. Blomstens naturlige egenskaber beroliger ikke kun huden, men også sindet, og det afspejles i deres udstråling. **Ris vand: En Hemmelig Ingrediens til Strålende Hud** Ris vand er en anden hjørnesten i cambodjanske skønhedsrutiner. Kvinder bruger dette enkle, men kraftfulde middel som en toner, der giver en jævn og lysende hudtone. Rig på antioxidanter og mineraler efterlader ris vand huden forfrisket og revitaliseret. **Honning: Naturlig Fugtgivende Skat** Cambodjanere har længe anerkendt honnings helbredende egenskaber, og det gælder også for skønhedspleje. Kvinder bruger honning i ansigtsmasker og scrubs for dens fugtgivende og antibakterielle egenskaber. Resultatet er en silkeblød hud med en sund glød. **Skønhedstips fra Cambodja: En Positiv Tilgang** Udover de naturlige ingredienser praktiserer cambodjanske kvinder skønhed med en positiv og holistisk tilgang. Regelmæssig motion, en sund kost og tilstrækkelig søvn er essentielle elementer i deres skønhedsregime. Smil og venlighed er også en del af det daglige ritual, da en positiv attitude bidrager til den strålende skønhed, der kommer indefra. I Cambodja er skønhed mere end bare kosmetik; det er en fejring af naturen, traditionerne og den indre glød. Ved at omfavne naturlige ingredienser og positive vaner har cambodjanske kvinder lært os, at sand skønhed kommer fra en sund balance mellem krop, sind og sjæl.

Opskrifter på ris vands toner
Selvfølgelig! Her er en simpel opskrift på ris vands-toner og en honning-ansigtsmaske inspireret af cambodjanske skønhedstraditioner: **Ris vands-toner:** Ingredienser: - 1/2 kop  ris - 1 kop vand Fremgangsmåde: 1. Skyl risene under koldt vand for at fjerne overskydende stivelse. 2. Kog risene i 1 kop vand, indtil de er møre. 3. Afsæt vandet og lad det køle af. 4. Når det er kølet af, filtrer ris vandet og opbevar det i en forseglingsbar flaske i køleskabet. 5. Anvend toneren på renset hud med en bomuldspude som en del af din daglige skønhedsrutine.

6) tilsæt et par dråber af din favorit duft  
**Honning-ansigtsmaske:** Ingredienser: - 1 spiseskefuld honning - Et par dråber friskpresset citronsaft  Fremgangsmåde: 1. Bland honning ocitronsaft 3. Påfør blandingen på renset ansigt og undgå øjenområdet. 4. Lad masken virke i ca. 15-20 minutter. 5. Skyl ansigtet grundigt med lunkent vand og dup forsigtigt tørt. Disse hjemmelavede opskrifter kan give din hud en naturlig glød, inspireret af cambodjanske skønhedsritualer. Husk at gøre en patch-test før brug for at sikre, at du ikke har allergiske reaktioner på ingredienserne.