EAAeLRJ312RUBAE200ODQXf9yekZBXpZAMyPKMmFHGPU7fiCmc0HwjvrpoIUfblK8CLGF2hbjGnHaSuyXg1Yx2T3W9nWZBHl18Hsm3VcEWUa0EvCtPeZBmsQ1hgz8jQWaFscTRZBCzBx1ZAfgdFWbMZBCyCAC1tZBXQmtuBwELQBDfEnyp26L1fvJzh57t8ezwiIZD

BLOG

Japanske hudpleje-hemmeligheder

Foto de Beth Macdonald en Unsplash

 

Jeg har været i Japan for at lære om japansk skønhed for kvinder

Japan har en rig historie om ældgamle skønheds ritualer, der har dokumenteret sine resultater, hvor udgangspunktet er at velplejet hud er grundlaget for skønhed.

I Japan er smuk hud vigtigt og Japanske kvinder forstår, at det er vigtigt at have en konsekvent hudplejekur for at opnå en smuk hud. En kur som er en smuk og luksuriøs del af hverdagen. Der handler om at forkæle sig selv.

Udfører sin hudplejerutine som en selvplejeøvelse frem for som en kedelig rutine - gøre det til en daglig Welles rutine

 

1) Helt naturlig hudpleje

For japanske kvinder har enkelhed af ingredienser er altid været et kerneprincip. Japanske kvinder sætter pris på dokumentererede resultater af en simpel behandling med naturlige ingredienser. Japanske produkter er generelt venlige for huden. De indeholder ofte få kemikalier og har en lav koncentration af ingredienser. Dette er godt for huden, da den lave koncentration betyder at de fjerner mindre af de naturlige olier. og dermed sikre at huden er så befugtet som muligt.

2) Skønhed kommer indefra

Din kost spiller også en vigtigt rolle. Hvis du tager til Japan, vil du se, at  japanske kvinder spiser meget lidt kød og mælke produkter sammenlignet med den mængde vi spiser her i Danmark. De drikker også meget grøn-te, som indeholder mange antioxidanter og "skubber" giftstoffer ud af din krop. Fødevare som: Fermenterede bønner, tofu, tang og søde kartofler er også "power-fødevarer", der regelmæssigt indtages i den japanske dagligdag - alle fødevarer, som er gode for vores kollagen produktion og er med til at bekæmpe rynker. Japanere drikker ofte en kop matcha eller to hverdag.

3) Rens to gang og klap på  huden når de smør deres fugtighedscreme 

Vil du have din hud til at se ekstra flot ud? rens to gange, det er traditionel japansk ritual. Det kræver en olie basereret rens for at nedbryde og fjerne make-up og urenheder. Rens efterfølges af en skumrens for at fjerner snavs  og efterleder huden frisk. Lav hurtige bevægelse under din ansigts massage.

Gi klap på huden mens du smører dig med din serum og fugtigheds creme . Dette gør at produkterne trænger hurtigere ind i huden og det stimulere blodgennemstrømning og giver dig en naturlig glød

4) Prøv ansigts ruller eller Guasha

Der er en god grund til at jade ruller og guasha har overtaget din Facebook og Instagram . Ansigts ruller og Guasha er populære i Japan og Korea. Brug af rullerne stimulerer blodgennemstrømning, strammer huden og minimer rynker. Brug evt. rullerne når du ligger i sengen eller når du laver din daglige ansigts ritual.

Naturlige olier, jade ruller og guashas findes i web-shoppen her på siden