EAAeLRJ312RUBAE200ODQXf9yekZBXpZAMyPKMmFHGPU7fiCmc0HwjvrpoIUfblK8CLGF2hbjGnHaSuyXg1Yx2T3W9nWZBHl18Hsm3VcEWUa0EvCtPeZBmsQ1hgz8jQWaFscTRZBCzBx1ZAfgdFWbMZBCyCAC1tZBXQmtuBwELQBDfEnyp26L1fvJzh57t8ezwiIZD

Natural Face Lifting kursus - ON-LINE - Fysisk

Jeg har udviklet Natural Face lifting ® for at opnå den perfekte ansigtsbehandling, som kombinerer behandling og velvære på en holistisk og stimulerende vis.

 

Natural face Lifting

 Jeg har udviklet Natural Face lifting ® for at opnå den perfekte ansigtsbehandling, som kombinerer behandling og velvære på en holistisk og stimulerende vis.

Natural Face lifting

Natural Face lifting® er målrettet travle kvinder i målgruppen fra 38 år og op efter, som sætter pris på velvære, luksus og forkælelse.

Natural Face lifting® er udviklet, testet og kontinuerligt optimeret gennem mine sidste 12 år som kosmetolog i egen klinik samt på basis af mine 26 års erfaring som kosmetolog og wellness-terapeut. Derudover gennem min deltagelse i utallige inden- og udenlandske kurser med fokus på holistisk ”anti-age”

 

Natural Face lifting® består således i dag af 65 forskellige massage greb. Derudover indgår der i behandlingen en lang række teknikker som er: aroma terapi, stretching, akupressur, bindevævs massage, velvære massage, ansigts zoneterapi, lymfedrænage, vejrtræknings teknikker, Japansk lifting, brug af jade rulle og marmor kugler.

 

Natural Face lifting® er således en unik ny og innovativ ansigtsbehandling, som har vist sig at være en uimodståelig succes – baseret på de utallige positive tilbagemeldinger jeg har modtaget fra mine mange kunder og testpersoner.

 

 

 

 

 HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL?

· Du ejer/driver en klinik og vil elske at tilbyde dine kunder en helt

   ny og unik ansigts behandling – i særklasse. 

· Du er behandler, men vil gerne udvide dine faglige kompetencer

   til nye højder.

· Du ønsker at blive behandler, og med dette kursus er du

  helt sikkert godt på vej.

 

DIT UDBYTTE

· Du lærer  en komplet Natural Face Lifting behandling.

 - Du modtager kursus bevis efter du har sendt en video til mig,

   hvor du selv laver hele behandlingen, hvis du har købt et

   online kursus.

· Hvis du har taget et fysisk kursus, så du modtager kursus

   bevis samme dag.

  DU KAN TAGE KURSET ON-LINE ELLER FYSISK