EAAeLRJ312RUBAE200ODQXf9yekZBXpZAMyPKMmFHGPU7fiCmc0HwjvrpoIUfblK8CLGF2hbjGnHaSuyXg1Yx2T3W9nWZBHl18Hsm3VcEWUa0EvCtPeZBmsQ1hgz8jQWaFscTRZBCzBx1ZAfgdFWbMZBCyCAC1tZBXQmtuBwELQBDfEnyp26L1fvJzh57t8ezwiIZD

Natural Face Lifting kursus - ON-LINE - Fysisk

Jeg har udviklet Natural Face lifting ® for at opnå den perfekte ansigtsbehandling, som kombinerer behandling og velvære på en holistisk og stimulerende vis.

 

Natural Face lifting

Natural Face lifting® er målrette travle kvinder i målgruppen fra 35 år og opefter, som sætter pris på velvære, luksus og forkælelse.

Natural Face lifting® er udviklet, testet og kontinuerligt optimeret gennem mine sidste 8 år som kosmetolog i egen klinik samt på basis af mine 20 års erfaring som kosmetolog og wellness-terapeut. Derudover gennem min deltagelse i utallige inde/udenlandske kurser med fokus på holistisk ”anti-age”

 

Natural Face lifting® består således i dag af 65 forskellige massage greb. Derudover indgår der i behandlingen en lang række teknikker som er: aroma terapi, stretching, akupressur, bindevævs massage, velvære massage, ansigts zoneterapi, lymfedrænage, vejrtræknings teknikker, Japansk lifting, brug af jade rulle og marmor kugler..

 

Natural Face lifting® er således en unik ny og innovativ ansigtsbehandling, som har vist sig at være en uimodståelig succes – baseret på de utallige positive tilbage meldinger jeg har modtaget fra mine mange kunder og testpersoner

 

 

 

 

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL?

  • Du ejer/driver en klinik og vil elske at tilbyde dine kunder en helt ny og unik ansigts behandling – i særklasse. Ønsker du jeg kommer til din klinik er du meget velkommen til at kontakte mig

  • Du er behandler, men vil gerne udvide dine faglige kompetencer til nye højder

  • Du ønsker at blive behandler og med dette kursus er du helt sikkert godt på vej.

  • Du har lyst til efter kurset at forkæle din familie og ikke mindst veninderne med denne skønne behandling

  • Du lærer  Natural Face Lifting ansigts massage 

  • Du modtager kursus bevis efter du har sendt en video til mig, hvor du selv laver helt behandlingen, hvis du har købt en online kursus.

  • Hvis du har taget fysisk kursus, du modtager kursus bevis sammedag.

 

DU KAN TAGE KURSET ON-LINE ELLER FYSISK